Työsuhteen elinkaari

Opi toimimaan oikealla tavalla työsuhteen eri vaiheissa.


Tapahtuman päivämäärä: 

05.09.2024  - 05.09.2024

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

MaRan toimisto, Merimiehenkatu 29 tai osallistuminen teamsin kautta

Hinta: 

Jäsenhinta 295 € + alv 24 %, Normaali hinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Heli Uusnäkki 096220200

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

29.08.2024 16:00:00

Työsuhde voi olla pitkä tai lyhyt. Työsuhteeseen liittyvät lait ja määräykset ovat kuitenkin samat. Ne kulkevat työsuhteen mukana aina sen alusta loppuun asti. Osallistu kurssille ja opi toimimaan oikealla tavalla työsuhteen eri vaiheissa.

Työsuhteen elinkaari kurssin aikana syvennytään tarkastelemaan työsuhteen peruskäsitteitä, työnantajan oikeuksia ja velvoitteita erityisesti Matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta soveltavissa työpaikoissa.

Tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät kurssin jälkeen:

  • mitä työnantajana toimiminen ja työsuhde tarkoittavat juridisesti
  • mitä olisi otettava huomioon uutta työvoimaa palkattaessa
  • mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteeseen kuuluu ja
  • miten tulisi toimia mahdollisissa muutostilanteissa sekä työsuhteen päättyessä.

Tarkastelemme kurssin osana lyhyesti myös sitä, miten toimia jos työpaikalla esiintyy erilaisia häiriötilanteita. Kurssi sisältää työsuhteen solmimiseen ja päättämiseen liittyvät peruskäsitteet sekä -toimet.

Kenelle:
Koulutus sopii erityisesti Matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta työssään soveltaville yrittäjille, esihenkilöille sekä henkilöstöasioista vastaaville.  

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Eveliina Svinhufvud.

Koulutuspaikka: 

Tähän koulutukseen voit osallistua paikan päällä osoitteessa: MaRan toimisto, Merimiehenkatu 29, Helsinki tai teamsin kautta. Paikan päällä tarjotaan aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit. 

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (28.9.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.