Jäsenedut

MaRan jäsenenä hyödyt erinomaisista jäseneduista. MaRasta saat henkilökohtaista  palvelua ja ratkaisuja yritystoimintasi haasteisiin. Tarjoamme alan asiantuntevimmat ja kattavimmat palvelut.


Rahanarvoisia neuvoja

Alaan erikoistuneet lakimiehet palvelevat sinua liiketoimintaasi liittyvissä suurissa ja pienissä kysymyksissä. Asiantuntijapalvelut sisältävät myös rahoitus- ja talousasiat. Vastaamme kysymyksiisi lähes poikkeuksetta heti tai saman päivän aikana.

Kattavat neuvontapalvelut sisältyvät jäsenmaksuun.

Lisäksi saat meiltä asiantuntevat oikeudenkäyntipalvelut edulliseen jäsenhintaan.


Työehtosopimukset, lomakkeet ja ohjeet käytössäsi

MaRan jäsensivuilla käytössäsi ovat tietopankit, joista löydät vastauksen moneen tärkeään kysymykseen. Käytettävissäsi ovat mm.

• työehtosopimukset ja palkkataulukot

• työsuhdeasioiden lomakkeet

• omavalvontaohjeet

• varaus- ja peruutusehdot

• ohjeet vuokrasopimuksen tekoon


Yhteistyösopimus Smartumin kanssa

MaRa ja Smartum Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo MaRan jäsenyrityksille tuntuvat alennukset Smartumin palvelupalkkioista niin lounasmaksuvälineissä kuin liikunta- ja kulttuurietujenkin maksuvälineissä.

Smartumin veloittamat palvelupalkkiot MaRan jäsenyrityksille 

Smartum Lounas 
  • SmartumPay 2 %
  • Smartum Lounasseteli 2 %
  • Smartum verkkomaksu 2 %
     
Liikunta ja kulttuuri
  • SmartumPay 4 % 
  • Smartum Liikunta ja kulttuuri -seteli 4 % 
  • Smartum verkkomaksu 4 %

 


Viestimme alan ajankohtaisista asioista, tiedät aina miten toimia

Uutiskirje pitää askeleen edellä

Kerran kuussa ilmestyvä MaRan sähköinen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla tulevista lakimuutoksista, talousnäkymistä ja vireillä olevista asioista ja tapahtumista.

Vitriinistä saat ideoita

Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä Vitriini-lehti on johtava matkailu- ja ravintola-alan ammattilehti, joka on suunnattu yrittäjille ja liikkeenjohdolle. Vuodesta 1928 lähtien ilmestynyt Vitriini kertoo alan tekijöistä, taustoista ja trendeistä.


Alan asiantuntevinta ja laadukkainta koulutusta

Tarjoamme alan asiantuntevinta koulutusta edulliseen jäsenhintaan yrittäjille ja esimiehille ympäri Suomea. Saat myös yrityskohtaista koulutusta yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä. Tutustu tarkemmin: Koulutuspalvelut


Saat verkostoja ja vaikutat

MaRan tapahtumissa kuten liittokokouksessa, Hospitality Forumissa ja  jäsentilaisuuksissa tutustut muihin yrittäjiin ja päättäjiin. Tutustu tarkemmin: Tapahtumat


Viestit vastuullisuudesta

MaRan jäsentarra ovessasi on asiakkaalle, yhteistyökumppanille ja viranomaiselle viesti vastuullisuudesta.


Jäsenenä vaikutat! Edistämme alan toimintaedellytyksiä

MaRa ajaa alan yritysten etua. Vaikutamme muun muassa alkoholi- ja elintarvikelainsäädäntöön sekä matkailun edistämiseen. Aikaansaannoksiamme on mm. se, että ravintolaruoan arvonlisävero laski vuonna 2010. Tutustu ajankohtaisiin edunvalvontateemoihin.