MaRan yhteistyökumppanit

 
Atria

Atria. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen. Palvelemme suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa. Lue lisää.
 

Fennia-ryhmä

Fennia-ryhmä tuottaa MaRan jäsenyrittäjille sekä yrityksen liiketoimintaan ja sen riskeihin että myös yrittäjän yksityiselämään soveltuvia vakuutuspalveluita. Fennian ja MaRan välinen pitkäaikainen yhteistyö on tuonut mukanaan useita, jatkuvasti kehittyviä toimialallemme sopivia ratkaisuja. Lisätietoja Fennian palveluista.
 

Oy Gustav Paulig Ab

Oy Gustav Paulig Ab on Suomen johtava kahvinvalmistaja, joka toimii Baltiassa, Venäjällä ja Venäjän naapurimaissa sekä kodin ulkopuolisilla kahvimarkkinoilla myös pohjoismaissa. Paulig tunnetaan erityisesti korkealaatuisista kahvimerkeistään. Paulig Professional tarjoaa kahviratkaisuja horeca-, toimisto- ja vähittäismyyntisektorille. Paulig Instituutti on suomalaisen kahvikulttuurin edelläkävijä, jonka avulla asiakkaamme oppivat oikeat kahvinvalmistustavat sekä saavat ajatuksia ja ideoita liiketoimintansa tueksi. Tutustu palveluihimme.
 

Hartwall

Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia, mehuja ja erikoisjuomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster’s ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink. Lue lisää.

 

Metos 

Metos on tehnyt töitä ammattikeittiöiden tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi jo sadan vuoden ajan. Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Autamme asiakkaitamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan. Emme vain kehitä, valmista ja myy huippulaadukkaita laitteita, vaan olemme ammattikeittiöiden erikoisosaajia ja asiantuntijoita. Laadukkaan ja kattavan laitevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin, joka alkaa jo suunnittelusta. Keittiösuunnittelu, koulutus ja huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Tutustu Metoksen palveluihin.

 

Suomen kasviöljykierrätys Oy

Suomen kasviöljykierrätys Oy (SKK Oy) on perustettu vuonna 1997, mutta käytettyä kasviöljyä on kerätty jo vuodesta 1993. SKK Oy sijaitsee Loimaan kaupungin teollisuuskylässä. Keräysyhteistyökumppaneina on myös jätehuoltoyrityksiä eripuolella Suomea. Kasviöljyn keräystoimintaa harjoitetaan koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat mm. einesteollisuus, ravintolat, fast-food-ketjut, grillit, leipomot ja marketit. Suomen Kasviöljykierrätys Oy:llä  on käytössä Iso 14001 ympäristöjärjestelmä. Lisätietoja Suomen kasviöljykierrätys Oy:stä

 

Valio Aimo

Fine diningista kulmakuppilaan, Hangosta Nuorgamiin, avokadosta ateriakonseptiin. Asiakkaamme eivät ole samasta puusta veistettyjä, eikä yksi ratkaisu sovi kaikille. Ja onneksi on niin, sillä sen myötä pääsemme osaksi montaa uniikkia, kiehtovaa yritystarinaa. Samalla meistä on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Löydät ideoita liiketoimintasi kehittämiseen verkkosivuiltamme ja Aimo-lehdestämme, sekä voit tutustua reseptiarkistomme maistuviin annoksiin. Vinkkaamme myös ajankohtaiset koulutustilaisuudet ja tapahtumat. Aiomme olla asiantuntevin kumppani jatkossakin – ja joka päivä asiakkaamme luottamnuksen arvoinen.
 

Winpos

Winpos on merkittävä kassajärjestelmätoimittaja Suomessa ja Pohjoismaissa. Palvelemme niin suuria kansainvälisiä ketjuja kuin yksittäisiä yrityksiä. Tarjoamme mara-toimialalle nykyaikaiset kotimaiset kassaratkaisut sekä luotettavan palvelun. Lisätietoja Winpos kassajärjestelmästä saat täältä.

 

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä:

Riitta Karasjoki

Markkinointisuunnittelija

09 6220 2024
riitta.karasjoki@mara.fi