MaRan yhteistyökumppanit

 
Atria

Atria. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen. Palvelemme suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa. Lue lisää.
 

Fennia-ryhmä

Fennia-ryhmä tuottaa MaRan jäsenyrittäjille sekä yrityksen liiketoimintaan ja sen riskeihin että myös yrittäjän yksityiselämään soveltuvia vakuutuspalveluita. Fennian ja MaRan välinen pitkäaikainen yhteistyö on tuonut mukanaan useita, jatkuvasti kehittyviä toimialallemme sopivia ratkaisuja.  Fennian palveluista saat lisätietoja www.fennia.fi -sivuston kautta omalta alueelliselta vakuutusmyymälältäsi!
 

Oy Gustav Paulig Ab

Oy Gustav Paulig Ab on Suomen johtava kahvinvalmistaja, joka toimii Baltiassa, Venäjällä ja Venäjän naapurimaissa sekä kodin ulkopuolisilla kahvimarkkinoilla myös pohjoismaissa. Paulig tunnetaan erityisesti korkealaatuisista kahvimerkeistään. Paulig Professional tarjoaa kahviratkaisuja horeca-, toimisto- ja vähittäismyyntisektorille. Paulig Instituutti on suomalaisen kahvikulttuurin edelläkävijä, jonka avulla asiakkaamme oppivat oikeat kahvinvalmistustavat sekä saavat ajatuksia ja ideoita liiketoimintansa tueksi. Tutustu palveluihimme.
 

Hartwall

Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia, mehuja ja erikoisjuomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster’s ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink. Lue lisää.
 

Metos Oy

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja niihin kuuluvia palveluja. Yritys on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa. Kattavan laitevalikoiman lisäksi Metos tarjoaa asiakkailleen laajan palvelupaketin, jonka avulla se voi olla keittiöiden tukena niiden kaikissa vaiheissa. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Metos-ryhmän liikevaihto on 200 M€ ja yritys työllistää Suomessa 350 henkilöä. Metoksella on Suomessa tuotantolaitokset Keravalla ja Sorsakoskella. Tutustu Metoksen palveluihin.
 

Modeo Oy

Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Modeo edustaa yli 100 kotimaista ja kansainvälistä tuotemerkkiä. Modeo on ketterän kalustamisen edelläkävijä, joka tekee yrityksille kokonaisvaltaisia toimitilaratkaisuja tilojen suunnittelusta tyylikkääseen kalustukseen. Helsingin lisäksi Modeolla on Showroomit Oulussa, Rovaniemellä, Mikkelissä, Turussa, Porissa, Raumalla, Kajaanissa, Vaasassa, Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella sekä edustus Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Tutustu Modeoon täältä.
 

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Lisäksi Työtehoseura toteuttaa vuosittain noin 100 työelämän kehittämis- ja tutkimushanketta.

 

Valio

Valio kehittää ja jalostaa suomalaisesta maidosta tuotteita, joiden tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä maku, käyttömukavuus, puhtaus ja terveellisyys. Valio Food Solutions auttaa hyvän ruoan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvaa ja laadukasta ruokaa. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme Valio Koekeittiön kehittämiä inspiroivia ruokaohjeita ja markkinoinnin välineitä.  Valio-konsernista ja liiketoiminnoista sekä tuotteista ja palveluista löydät lisää Valion Internet-sivuilta.
 

Winpos

Winpos on merkittävä kassajärjestelmätoimittaja Suomessa ja Pohjoismaissa. Palvelemme niin suuria kansainvälisiä ketjuja kuin yksittäisiä yrityksiä. Tarjoamme mara-toimialalle nykyaikaiset kotimaiset kassaratkaisut sekä luotettavan palvelun. Lisätietoja Winpos kassajärjestelmästä saat täältä.

 

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä:

Riitta Karasjoki

Markkinointisuunnittelija

09 6220 2024
riitta.karasjoki@mara.fi