Partners

Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Y-Studio on uutis- ja tietokanava yrittäjille.

Hartwa-Trade

Hartwa-Trade on juomayhtiö Hartwallin tytäryhtiö.

Hartwall

Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä.

Valio

Valio kehittää ja jalostaa suomalaisesta maidosta tuotteita, joiden tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä maku, käyttömukavuus, puhtaus ja terveellisyys.

Accountor

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja.

Metos

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja niihin kuuluvia palveluja.

Paulig

Paulig on Suomen johtava kahvinvalmistaja. Paulig Professional tarjoaa kahviratkaisuja horeca-, toimisto- ja vähittäismyyntisektorille.

Winpos

Winpos on merkittävä kassajärjestelmätoimittaja. Tarjoamme mara-toimialalle nykyaikaiset kotimaiset kassaratkaisut sekä luotettavan palvelun.

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake on leipomoalan konserni, jonka vahvuuksia ovat leivonnaispakasteet ja tuoreet leipomotuotteet.

Kespro

Kespro on osa Kesko oyj:tä ja tarjoaa HoReCa-alan ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Meillä on Suomen laajin HoReCa-valikoima.

Schneider electric

Schneider Electric kehittää kytkettäviä tekniikoita ja ratkaisuja energian ja prosessien turvalliseen, luotettavaan, tehokkaaseen ja kestävään hallintaan.

Modeo

Modeo on yksityisomisteinen, suomalainen, maamme kolmanneksi suurin toimisto- ja designkalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Smartum

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön