Työsuhteen ABC

UUSI KURSSI - Selkeä perustietopaketti siitä, mitä työsuhde oikeastaan tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon kun palkataan työntekijöitä


Tapahtuman päivämäärä: 

17.09.2020  - 17.09.2020

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 13:00

Tapahtumapaikka: 

MaRan toimisto, 3.krs, Merimiehenkatu 29, Helsinki

Hinta: 

Jäsenhinta 175 € + alv 24 %, Normaalihinta 295 € + alv 24 %, Webinaari jäsenhinta 175 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

09.09.2020 00:00:00

Oletko uusi työnantaja tai esimies? Tai oletko siirtymässä tehtäviin, jossa alat hoitaa ensi kertaa työsuhteisiin liittyviä asioita? Kiinnitä hetkeksi huomiosi, tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Työsuhdetta määrittävät monet lait ja sopimukset. Näiden perusteella määräytyy se, mistä ja mitä työnantaja ja työntekijä voivat sopia sekä se, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on.

Lain ja työehtosopimusten sisältämät ilmaisut saattavat joskus tuntua hankalilta ymmärtää. Säännösviidakko voi myös tuntua epäselvältä tai jopa pelottavalta. Tule kuulemaan selkeä perustietopaketti siitä, mitä työsuhde oikeastaan tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon kun palkataan työntekijöitä.

Webinaari:
Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä.

Käsiteltävät asiat:
Käsittelemme puolen päivän mittaisen koulutuspäivän aikana työlainsäädännön ja työehtosopimuksen keskeisimpiä säännöksiä. Kurssin tavoitteena on tehdä eri käsitteet ymmärrettäviksi ja antaa sitä kautta valmiudet solmia työsuhde ja johtaa työtä. Kurssi soveltuu perustaksi myös muille liiton tarjoamille työsuhdekoulutuksille.

Osallistumalla kurssille, yrityksesi saa 10% alennuksen seuraavasta tilaamastanne yleisen kurssin hinnasta.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Tuuli Saramo

Kurssipaikka:
Kurssipaikka sijaitsee täällä.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (9.9.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.