Sopimusehtojen muuttaminen ja määräaikaisten sopimusten päättäminen

Miten hallitset sopimuksia ja miten sopimusehtoja voi muuttaa? Millä edellytyksillä määräaikaisen sopimuksen voi päättää?


Tapahtuman päivämäärä: 

04.03.2021  - 04.03.2021

Tapahtuman ajankohta: 

13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: 

Webinaari

Hinta: 

Jäsenhinta webinaari 90 € + alv 24 %, Normaalihinta webinaari 175 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

01.03.2021 23:00:00

Koronakriisin seuraukset ovat vaikuttaneet yritysten tarpeeseen tarkastella sopimuksiaan ja niiden ehtoja vastaamaan muuttunutta tilannetta ja toimintaympäristöä. Hyvin muotoillut sopimusehdot vähentävät tulkintaerimielisyyksiä ja suojaavat riskeiltä sopimuksen koko elinkaaren ajan.

Tule kuulemaan iltapäivän webinaariin, millä edellytyksillä sopimusehtoihin on mahdollista vaikuttaa ja mitä asioita tulee ottaa huomioon sopimuksia päätettäessä.

HUOM! Webinaarissa ei käsitellä työsopimuksia eikä niihin liittyviä päättämisperusteita.

Webinaari:
Koulutus järjestetään webinaarina.

Kenelle:
Webinaari soveltuu matkailu- ja ravintola-alalle toimiville yrittäjille, esimiehille ja muille, jotka neuvottelevat yritysten puolesta sopimuksia.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Sami Hämäläinen.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (2.3.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.