Haku Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki -kilpailuihin on alkanut. Tarjoilijoiden ja kokkien suomenmestaruuskilpailujen voittajia odottaa 10 000 euron apurahan lisäksi mielenkiintoiset edustustehtävät ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Haku jatkuu maaliskuun loppuun asti.

Kilpailutehtävät

Katso lisätiedot tarjoilijoiden kilpailutehtävistä sekä aikatauluista Vuoden Tarjoilija -nettisivuilta. Lisätiedot kokkien kilpailutehtävistä ja aikatauluista löydät täältä

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet päivitetään myös kilpailujen virallisille somekanaville @vuodenkokki ja @vuodentarjoilija.

Aikataulut

Hakuaika Vuoden Tarjoilija - ja Vuoden Kokki -kilpailuihin on 20.2.–31.3.2022

Kilpailujen semifinaalit järjestetään toukokuussa, aikataulu tarkentuu pian. Finaalit kamppaillaan lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa Viini- ja Ruokamessuilla.

Kilpailujen voittajat saavat 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten. Vuoden Tarjoilijan palkitsee MaRa ry:n Henrik Bitten säätiö ja Vuoden Kokin Suomen Messusäätiö. Apurahan lisäksi voittajia odottaa edustustehtävät ja yhteistyöt alan toimijoiden kanssa.