Alan arvostetut Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki -kilpailut huipentuvat tänä vuonna lokakuussa Ruoka ja Viini -tapahtuman yhteydessä järjestettävään finaaliin. Semifinaalit kisataan keväällä. Kilpailuihin haetaan suorittamalla ennakkotehtävät, joiden ohjeistukset löytyvät nettisivuilta www.vuodentarjoilija.fi ja www.vuodenkokki.fi.


MaRa kannustaa jäsenyrityksiään innostamaan työntekijöitä hakemaan kilpailuihin. Osallistujat saavat upean mahdollisuuden kehittyä ja näyttää osaamistaan. Lisäksi kilpailujen avulla kohotamme yhdessä ravintola-alan imagoa ja vetovoimaa.

Hakuajat
Vuoden Tarjoilija 2021 -kilpailu: 22.2.–4.4. 
Vuoden Kokki 2021 -kilpailu: 15.2.–24.3.

Kilpailun voittajat saavat palkinnoksi 10 000 euron arvoisen apurahan ammattitaitonsa kehittämistä varten. MaRa ry:n Henrik Bitten stipendirahasto myöntää Vuoden Tarjoilija -apurahan ja Suomen Messusäätiö Vuoden Kokki -apurahan.

Kilpailujen pääjärjestäjänä toimii Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku yhdessä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -verkoston ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Esite Vuoden Tarjoilija 2021 -kilpailusta (pdf)
Esite Vuoden Kokki 2021 -kilpailusta (pdf)