MaRa ja PTY ovat käyneet Veikkauksen kanssa onnistuneet neuvottelut rahapeliautomaattien sulkemisesta aiheutuvista korvauksista. Neuvottelujen seurauksena Veikkaus päätti korottaa aiemmin ilmoittamansa peliautomaattien 100 euron kuukausittaista huolenpitokorvausta 500 euron suuruiseksi kertakorvaukseksi.

Myyntipaikkakohtaista huolenpitokorvausta maksetaan 1.4.2020 jälkeiseltä ajalta ja sitä maksetaan myös kaikille niille myyntipaikoille, jotka ovat kokonaan suljettuina tai joissa on voimassa supistetut aukioloajat.

Veikkaus sulki 13.3. peliautomaatit koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 26.3. Veikkaus ilmoitti pitävänsä automaatit edelleen suljettuina. Samassa yhteydessä Veikkaus ilmoitti, että kumppaniyrityksille maksetaan peliautomaattien säilyttämisestä ja huolenpidosta 100 euron myyntipaikkakohtaista korvausta kuukaudessa. MaRa ja PTY ottivat yhteyttä Veikkaukseen neuvottelujen aloittamiseksi korvauksen tarkistamisesta, koska Veikkauksen tarjoamaa korvausta peliautomaattien sulkemisesta pidettiin liian pienenä. 

MaRan mukaan neuvottelut Veikkauksen kanssa sujuivat hyvässä hengessä. MaRa pitää tärkeänä, että korvauksista voidaan keskustella uudelleen, jos koronakriisi jatkuu pidemmälle kesään.