Jäsenohjeita matkailu ja ravintola-alan yrityksille
Lihan alkuperä mukaan Oiva-tarkastuksiin
27.6.2019
Ruokavirasto on päivittämässä Oiva-tarkastusohjeita heinäkuussa.
Matkailu- ja ravintola-ala yläkoululaisten suosikki
7.6.2019
Suomen yläkoululaiset pitävät matkailu- ja ravintola-alaa mieluisimpana toimialana, kertoo tuore Kun koulu loppuu -tutkimus.
Ilmainen energianeuvonta auttaa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kysymyksissä
5.6.2019
Energianeuvoja antaa pk-yrityksille ilmaiseksi neuvoja, miten pääsee liikkeelle energiatehokkuuden parantamisessa ja uusiutuvan energian lisäämisessä.
Tupakkatuotteita voi myydä ilman tunnistekoodeja 20.5. jälkeenkin – aikaraja 19.7.2019
17.5.2019
Tunnistekoodien hakemiseen liittyen MaRaan on tullut jonkin verran yhteydenottoja jäsenyrityksiltä
Tupakan myynnin tunnistekoodeja haettava toukokuussa
9.5.2019
Tunnistekoodeja on haettava sekä toiminnanharjoittajalle että toimipaikalle.
Ravitsemisalan työpaikkoihin kohdennettuja työsuojelutarkastuksia
9.5.2019
Etelä-Suomen aluehallintovirasto tarkastaa kesän aikana yhteensä noin sata ravitsemisalan kesätyöpaikkaa.
Tupakkatuotteiden jäljitettävyysjärjestelmän tunnisteiden antajaksi nimetty Allexis s.r.o.
2.4.2019
Vuosilomalakiin muutoksia 1.4.2019
1.4.2019
Tunnetko ravitsemussitoumuksen?
28.2.2019
Ravitsemussitoumus on toimintamalli, joka kannustaa ruoka-alan toimijoita tukemaan kuluttajia terveellisten valintojen tekemisessä.
Tupakkatuotteiden jäljitettävyysjärjestelmä edellyttää tunnistekoodien hankkimista
22.2.2019
Tunnistekoodit on oltava savukkeiden ja kääretupakan vähittäismyyjillä 20.5.2019 alkaen ja kaikilla tupakkatuotteiden vähittäismyyjillä 20.5.2024 alkaen.
Marava-alan työehtosopimusten palkankorotukset 1.5.2019
18.2.2019
Toisen sopimusvuoden palkankorotus tulee voimaan 1.5. Työehtosopimus on voimassa 31.3.2020 asti.
Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen palkankorotukset 1.5.2019
18.2.2019
Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen toisen sopimusvuoden palkankorotus tulee voimaan 1.5.2019. Sopimus on voimassa 31.3.2020 asti.
THL päivittänyt ohjeensa salmonellatartuntojen ehkäisemiseksi
31.1.2019
Ruokavirasto muistuttaa listerian vaaroista
28.1.2019
Lihan alkuperämaa ilmoitettava kirjallisesti toukokuun alusta alkaen
16.1.2019