Yhteistyökumppanit

Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Y-Studio on uutis- ja tietokanava yrittäjille.

Hartwa-Trade

Hartwa-Trade on juomayhtiö Hartwallin tytäryhtiö.

Hartwall

Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä.

Valio

Valio kehittää ja jalostaa suomalaisesta maidosta tuotteita, joiden tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä maku, käyttömukavuus, puhtaus ja terveellisyys.

Metos

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja niihin kuuluvia palveluja.

Paulig

Paulig on Suomen johtava kahvinvalmistaja. Paulig Professional tarjoaa kahviratkaisuja horeca-, toimisto- ja vähittäismyyntisektorille.

Winpos

Winpos on merkittävä kassajärjestelmätoimittaja. Tarjoamme mara-toimialalle nykyaikaiset kotimaiset kassaratkaisut sekä luotettavan palvelun.

Kespro

Kespro on osa Kesko oyj:tä ja tarjoaa HoReCa-alan ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Meillä on Suomen laajin HoReCa-valikoima.

Modeo

Modeo on yksityisomisteinen, suomalainen, maamme kolmanneksi suurin toimisto- ja designkalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Smartum

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön

Atria

Atria. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen. Palvelemme suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

SKK Oy

Suomen kasviöljykierrätys Oy on perustettu 1997. Asiakkaitamme ovat ympäri Suomen mm. einesteollisuus, ravintolat, fast-food-ketjut, grillit, leipomot ja marketit.