Vuoden Tarjoilija ja Kokki -finalistit julkistettiin Gastromessuilla 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna 13.3. Paikalla ovat kilpailuorganisaatio, kutsuvieraat, media sekä kilpailijat.

Finaalipäivän tunnelmia voi kuitenkin seurata livenä Ilta-Sanomien verkkosivuilla klo 10-14.

Vuoden Tarjoilija 2020 palkitaan MaRan Henrik Bitten säätiön myöntämällä 10 000 euron apurahalla ja Vuoden Kokki Suomen Messusäätiön myöntämällä saman suuruisella apurahalla. Lisäksi voittajilla on edessään ikimuistoinen edustusvuosi moninaisine tehtävineen ravintola-alan edelläkävijöiden kanssa Suomessa.

Vuoden Tarjoilija -finalistit 2020

  • Angelov Christian, Finnjävel Salonki, Helsinki
  • Finni Joona, Ravintola Figaro, Jyväskylä
  • Hänninen Tiia, Freelancer, Hämeenlinna
  • Kämppi Otto, Viking Line Gabriella, Helsinki
  • Kärki Anu, Armas Catering, Tampere
  • Nordlund Milla, Ravintola Kalatori, Rauma
  • Salonen Jeremias, Ravintola Kaskis, Turku
  • Söderback Pernilla, Restaurant HEJM, Vaasa

Vuoden Kokki -finalistit 2020

  • Helenius Lari, Ravintola Olo, Helsinki
  • Korhonen Ville, Ravintola Savoy, Helsinki
  • Päivästö Kim, Ravintola Demo, Helsinki
  • Pulkkinen Jarkko, Ravintola Finnjävel Salonki, Helsinki
  • Selin Simon, Restaurant HEJM, Vaasa
  • Shiwan Kozeen, I AM, Helsinki
  • Suomalainen Niko, Ravintola Olo, Helsinki
  • Väärti Turo, Ravintola Juuri, Helsinki

 

Kuva: ELO-säätiö