MaRan verkkosivusto mara.fi on uudistettu. Uudistuksen myötä myös mara.fi-jäsensivujen salasanat vaihtuvat. Käyttäjätunnuksena toimiva jäsennumero pysyy ennallaan.

Uudet yrityskohtaiset salasanat on lähetetty 6.6. sähköpostilla MaRan jäsenrekisterissä nimetyille yhteyshenkilöille. He jakavat uutta salasanaa yrityksen sisällä. Salasanan saamiseksi ota yhteyttä yrityksesi yhteyshenkilöön.

Jos olet yrityksesi MaRa-yhteyshenkilö, etkä ole saanut uutta salasanaa sisältävää viestiä, tarkista vielä roskapostilaatikkosi. Tarvittaessa ota yhteyttä MaRan toimistoon 09 6220 200.

Lähiaikoina myös myös Vitriini siirtyy printin ohella verkkoon vitriini.fi-sivustolle. MaRan verkkosivujen käyttäjätunnus ja uusi salasana toimivat myös vitriini.fissä.

Pieniä rakenteellisia muutoksia

Uusi verkkopalvelu tarjoaa tuttuun tapaan jäsenille tietoa alan ajankohtaisista asioista. Sivuston asiallinen sisältö on siis ennallaan, mutta sivuston visuaalista ilmettä on freesattu ja samalla sen rakennetta on muutettu käyttäjäystävällisemmäksi. Tehdyillä muutoksilla on pyritty helpottamaan tiedon löytymistä MaRan verkkosivuilta.

Työehtosopimukset sekä tietoa työsuhde- ja lakiasioista löydät ”Jäsenille”-pääsivun alta löytyvistä Työsuhdeasioiden tietopankista ja Lakiasioiden tietopankista.

Jäsensivujen suurin rakenteellinen muutos on työmarkkina-asioiden ryhmittely alakohtaisesti. Esimerkiksi matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualaa koskevat työsopimukset, lomakkeet ja muut ohjeet löytyvät kaikki kootusti ”Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluala” -sivun alta. Vastaavasti hiihtokeskusalaa koskevat ohjeet ja alan työehtosopimus löytyvät ”Hiihtokeskusala”-sivun alta jne.

Paitsi jäseniään uudistunut mara.fi palvelee myös päättäjiä, mediaa ja muita sidosryhmiä tarjoamalla niille sivustolla ajankohtaista, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa matkailu- ja ravintola-alasta ja sen tavoitteista. Alan edunvalvontaan keskeisesti liittyviä aiheita on koottu sivuston ”Teemat”-pääsivun alle.