MaRan toimisto on saanut kevään aikana joukkoonsa uusia kasvoja.

Johanna Antikainen (ensimmäinen vasemmalta) toimii myyntineuvottelijana Restamarkissa. Hän siirtyi MaRaan HUS Ruokapalveluista ja on koulutukseltaan HoReCa-esimies.
KTM Minna Halmetoja (ensimmäinen oikealta) aloitti huhti-toukokuun vaihteessa MaRan koulutuspoliittisena asiantuntijana. Hän siirtyi MaRaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:stä, jossa toimi Haagan restonomikampuksen kampusvastaavana ja matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelmajohtajana.

OTM Julia Heiliö toimii MaRassa liikejuridiikan asiantuntijana. Hänen edunvalvonnallisia vastuualueitaan ovat mm. vuokrasopimukset, henkilöstövuokraus, rakentaminen ja ympäristöasiat, standardisointi ja tietosuoja. Heiliö siirtyi MaRaan Henkilöstöpalveluyritysten liitosta.
KTM Marianne Kiviluoma (toinen oikealta) aloitti huhti-toukokuun vaihteessa MaRassa viestinnän asiantuntijana. Hän siirtyi MaRaan Lehto Asunnot Oy:stä.
Kia Järvinen työskentelee varastotyöntekijänä Restamarkissa. Hän siirtyi MaRaan Schmiedmann Suomi Oy:stä.
Merkonomi Pauliina Lehmusvuori (toinen vasemmalta) toimii myyntineuvottelijana Restamarkissa. Hän on työskennellyt aiemmin mm. apteekissa lääketeknikkona ja harjoittelijana Restamarkissa.