Ruokamatkailun suosio on ollut viime vuosina kasvussa ja yhä useampi matkailija, myös Suomessa vieraileva, valitsee matkakohteensa ruokatarjonnan perusteella. Hungry for Finland -kilpailu rohkaisee ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista ja etsiä ruokamatkailun kärkituotteita. Ruokamatkailukilpailun voittaja palkitaan 3 000 euron ruokamatkailutuotteen kehittämisrahalla. Voittajista tehdään myös video. Kilpailun voittaja ja finalistit saavat markkinoinnillista näkyvyyttä sekä mahdollisuuden osallistua yhteiseen sparrauspäivään Helsingissä. Yritykset saavat markkinoinnillisen valttikortin ja mahdollisuuden verkostoitua sekä oppia parhaita käytänteitä muilta. Kilpailuun voi osallistua 31.3.2017 asti osoitteessa www.hungryforfinland.fi/ruokamatkailukilpailu. Osallistu kilpailuun>>Voit myös ilmiantaa mielestäsi Suomen parhaan ruokamatkailutuotteen. Vastaajien kesken arvotaan kaksi Hanna Hurtan Sesonkireseptit -kirjaa. Ilmianna tästä >> Kilpailun toteuttajia ovat maa- ja metsätalousministeriö, Visit Finland (Finpro) ja MTK. Kilpailua koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Lisätietoja kilpailusta:Kristiina Havas, kristiina.havas(at)haaga-helia.fi, p. 0500 688 332