Jäsenohjeita matkailu ja ravintola-alan yrityksille
Työrauhalainsäädännön muutokset pääpiirteissään
6.6.2024
”Gluteenittomista raaka-aineista valmistettu” -merkintä ruokalistalla
4.6.2024
Rasvanerotuskaivojen tyhjentämisestä laadittava siirtoasiakirja
3.6.2024
Lukelta ohje elintarvikkeiden ympäristöjalanjäljestä viestimiseen
2.5.2024
Lisääntymisterveydestä uusi asetus
2.5.2024
Arvonlisäverojen korotusten voimaantulo
19.4.2024
Kesäaikaan siirrytään maaliskuun viimeisenä viikonloppuna
28.3.2024
Pakkausten tuottajavastuu laajenee
27.3.2024
Muistutus perhevapaissa tapahtuneista uudistuksista
26.3.2024
Verkkokaupat tehtävä saavutettavaksi viimeistään kesäkuussa 2025
27.2.2024
Lobbarirekisteriin ilmoittautuminen alkanut 1.1.
1.1.2024
Päivitetty 01.02.2024 klo 00:00
MaRalta lakkoja koskeva ohje
23.1.2024
Päivitetty 23.01.2024 klo 15:05
Henkilön kuvan käytöstä markkinoinnissa annettu suositus
15.1.2024
Ruokapalvelut mukaan huoltovarmuusorganisaatioon
12.1.2024
Työturvallisuuskeskukselta ergonomiavinkkejä ravintolatyöhön
11.1.2024