Liikehuoneiston vuokrasopimukset

Tietopaketti keskeisimmistä sopimusehdoista Hybridikoulutus.


Tapahtuman päivämäärä: 

30.03.2022  - 30.03.2022

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Hki

Hinta: 

Jäsenhinta 295 € + alv 24 %, normaalihinta 485 € + alv 24 %, webinaari jäsenhinta 295 € + alv 24 %, webinaari normaalihinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

24.03.2022 23:00:00

Onko vuokrasopimuksesi ajan tasalla? Tule päivittämään tietosi.

Monet ravintola-alalla toimivat yritykset harjoittavat toimintaansa vuokratuissa liiketiloissa. Hyvin laaditulla vuokrasopimuksella voi välttää monet tulkintaongelmat vuokrasuhteen aikana. Koska liikehuoneistossa toimivan vuokralaisen oikeusturva on usein heikompi kuin asuinhuoneiston vuokralaisen, vuokrasopimus on syytä laatia huolellisesti.

Tavoite:
Koulutuksen aikana käydään läpi keskeisimpiä ravintolatoimintaan vuokrattavan liikehuoneiston vuokrasopimuksen laatimiseen liittyviä asioita, joissa tavallisimmin esiintyy ongelmia ja annetaan näihin ratkaisuja.  

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat tuntemaan keskeisimmät vuokrasopimuksen tekemiseen liittyvät seikat ja pystyvät omissa sopimuksissaan välttämään mahdolliset sudenkuopat.

Käsiteltävät asiat mm.:

- huoneiston käyttötarkoitus
- vuokrasopimuksen kesto ja muoto
- liikehuoneiston käyttö ja kunnossapito
- liikehuoneiston kunto ja sen puutteellisuus
- korjaus- ja muutostyöt
- vuokran määrä ja sen tarkistaminen
- vuokrasopimuksen päättäminen
- edelleenvuokraus ja alivuokraus

Kenelle:
Koulutus soveltuu ravintolayrittäjille, esimiehille ja muille, jotka laativat ja neuvottelevat liikehuoneiston vuokrasopimuksia.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Klaus Kähäri.

Kurssipaikka:
Koulutus pidetään täällä ja webinaarina.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (23.3.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.