Erilaiset palvelu-, huolto-, tuki- ja ylläpitosopimukset -webinaari

Opi ymmärtämään sopimusoikeudellisia vastuita ja arvioimaan sopimusriskejä


Tapahtuman päivämäärä: 

13.04.2023  - 13.04.2023

Tapahtuman ajankohta: 

13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: 

Webinaari

Hinta: 

Jäsenhinta 149 € + alv 24 %, normaalihinta 295 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

09 6220200 Anne Viitanen

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

05.04.2023 00:00:00

Käytännön katsaus huolto-, palvelu- ja tuki- ja ylläpitosopimuksiin, webinaari

Erilaiset palvelusopimukset ovat huomattavasti yleistyneet viime vuosien aikana ja ovat jo arkinen osa liiketoimintaa. Vaikka palveluita voi ostaa sähköisessä muodossa hyvinkin nopeasti, niin sopimukset ovat usein pitkiä, vaikeaselkoisia ja saattavat koostua useasta osasta. Sopimukset on usein laadittu palveluntarjoajan toimesta jo ennen kaupantekoa ja ostajan kirjallinen osuus rajautuu tilausvahvistuksen sisältöön.

Webinaarin aikana käydään läpi erilaisten sopimusten keskeisimpiä ehtoja sekä yleisimpiä sudenkuoppia. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat osaavat varautua ostotilanteisiin ja mahdollisesti arvioida erilaisia sopimusriskejä sekä vertailla palveluntarjoajien sopimuksia keskenään.

Kenelle:
Webinaari soveltuu yrittäjille, esimiehille ja muille, jotka ostavat erilaisia palveluita.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Klaus Kähäri.

Webinaari:
Kurssi pidetään webinaarina.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (5.4.) jälkeen, on veloitus puolet webinaarin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Webinaari toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.