Avaimet onnistuneeseen työvuorosuunnitteluun

Perustietopaketti matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työaikamääräyksistä ja työaikajärjestelmistä. Hybridikoulutus.


Tapahtuman päivämäärä: 

16.02.2022  - 16.02.2022

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Hinta: 

Jäsenhinta 295 € + alv 24 %, Normaalihinta 485 € + alv 24 %, Webinaari jäsenhinta 295 € + alv 24 %, Webinaari normaalihinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

08.02.2022 23:00:00

Voit vaikuttaa henkilöstökustannuksiin ja työhyvinvointiin, kun suunnittelet työvuorot tehokkaasti ja oikein.

Koulutuspäivän aikana perehdytään marava-alan työehtosopimuksen työaikaa ja työvuorojen sijoittamista koskeviin määräyksiin. Kurssilla käydään läpi minkälaisia mahdollisuuksia työehtosopimus antaa työvuorojen tehokkaaseen ja järkevään suunnitteluun.

Perehdymme kokoaikaisen työntekijän työajan tasoittumisjärjestelmiin ja siihen, miten osa-aikaisen työntekijän työaika on järjestettävissä keskimääräistä vähimmäistyöaikaa käyttäen. Käymme läpi myös vuosilomaa ja vapaapäiviä koskevia määräyksiä ja teemme muutamia harjoitustehtäviä.

Kurssipaikka:
Kurssi pidetään täällä ja webinaarina.

Käsiteltävät asiat mm.:

- työaika- ja palkkausmuodot
- vapaapäivät
- vuosivapaajärjestelmä
- lepoajat
- osa-aikaisen työntekijän työaika
- tasoittumisjärjestelmät
- lisä- ja ylityö, korotettu palkka
- vuosiloman sijoittaminen työvuorolistalle ja vaikutus työaikaan
- paikallisen sopimisen mahdollisuudet työaikakysymyksissä

Kenelle:
Koulutustilaisuus soveltuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan yrittäjille, esimiehille ja muille henkilöstöasioista tai työvuorosuunnittelusta vastaaville henkilöille tai näihin tehtäviin siirtyville.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Janne Kiiskinen.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (9.2.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista