Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin vuosittain järjestämä Maailman suurin etäTET kokoaa tuhannet nuoret ainutlaatuiseen TET-jaksoon 6.–10. marraskuuta. Tänä vuonna etäTETiin on ilmoittautunut ennätykselliset yli 8 500 nuorta ympäri Suomen.

Maailman suurin etäTET on yläkoululaisille, lukiolaisille ja ammattiin opiskeleville nuorille tarkoitettu, digiyhteyksin toteutettava työelämään tutustumisjakso. Viikon mittaisessa etäTETissä tutustutaan lukuisiin eri aloihin ja työelämään monipuolisten yritysten, tehtävien ja uratarinoiden kautta. EtäTET tarjoaa laajan näkymän tulevaan työelämään ja toimii loistavana, matalan kynnyksen lisänä perinteisen TET-jakson rinnalla niin nuorille kuin opettajille ja opinto-ohjaajille.

Kunkin etäTET-viikon päiväohjelmasta vastaa tietty toimiala yrityksineen ja tarkkaan räätälöityine sisältöineen. Matkailu- ja ravintola-alan päivää vietetään perjantaina 10.11.

Mukana etäTETissä ovat MaRan lisäksi Finanssiala, Kaupan liitto, Kemianteollisuus, Energiateollisuus ja Palvelualojen työnantajat Palta sekä lukuisat eri alojen yritykset.