Työsuhteen elinkaari

Opi toimimaan oikealla tavalla työsuhteen eri vaiheissa.


Tapahtuman päivämäärä: 

15.03.2023  - 15.03.2023

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Hotel Ilves, Hatanpään Valtatie 1, Tampere

Hinta: 

Jäsenhinta 295 € + alv 24 %, normaalihinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

09 6220200 Anne Viitanen

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

07.03.2023 23:00:00

Työsuhde voi olla pitkä tai lyhyt. Työsuhteeseen liittyvät lait ja määräykset ovat kuitenkin samat. Ne kulkevat työsuhteen mukana aina sen alusta loppuun asti. Osallistu kurssille ja opi toimimaan oikealla tavalla työsuhteen eri vaiheissa.

Työsuhteen elinkaari -kurssin aikana syvennytään tarkastelemaan työsuhteen perusteisiin ja sen arkipäivään liittyviä oikeuksia sekä velvoitteita erityisesti Matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta soveltavissa työpaikoissa.

Tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät kurssin jälkeen, mitä erilaiset työsuhteen muodot tarkoittavat, mitä oikeuksia työnantajan työnjohto-oikeus antaa, miten työtehtäviä tai työaikaa voi muuttaa, miten työehtosopimuksen mukainen työaika järjestetään ja millaista toimintaa työnantaja voi vaatia työntekijältä esimerkiksi tämän sairastuessa. Tarkastelemme kurssin osana lyhyesti myös sitä, miten toimia jos työpaikalla esiintyy kiusaamisväitteitä tai muita työyhteisöön liittyviä ongelmia. Kurssi sisältää työsuhteen solmimiseen ja päättämiseen liittyvät peruskäsitteet sekä -toimet.

Kenelle:
Koulutus sopii erityisesti Matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta työssään soveltaville yrittäjille, esimiehille sekä henkilöstöasioista vastaaville.  

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Eero Lindström.

Kurssipaikka:
Kurssipaikka sijaitsee täällä.

Peruutukset:

Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (8.3.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista