Työsuhteen ABC, hybridikoulutus

Selkeä perustietopaketti siitä, mitä työsuhde oikeastaan tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon kun palkataan työntekijöitä.


Tapahtuman päivämäärä: 

01.09.2022  - 01.09.2022

Tapahtuman ajankohta: 

12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Webinaari/MaRan toimisto, Merimiehenkatu 29, Hki

Hinta: 

Webinaari jäsenhinta 149 € + alv 24 %, webinaari normaalihinta 295 € + alv 24 %, läsnäkoulutus jäsenhinta 149 € + alv 24 %, läsnäkoulutus normaalihinta 295 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

09 6220 200 Anne Viitanen

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

25.08.2022 00.00.00

Oletko uusi työnantaja tai esimies? Tai oletko siirtymässä tehtäviin, jossa alat hoitaa ensi kertaa työsuhteisiin liittyviä asioita? Kiinnitä hetkeksi huomiosi, tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Työsuhdetta määrittävät monet lait ja sopimukset. Näiden perusteella määräytyy se, mistä ja mitä työnantaja ja työntekijä voivat sopia sekä se, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on.

Lain ja työehtosopimusten sisältämät ilmaisut saattavat joskus tuntua hankalilta ymmärtää. Säännösviidakko voi myös tuntua epäselvältä tai jopa pelottavalta. Tule kuulemaan selkeä perustietopaketti siitä, mitä työsuhde oikeastaan tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon kun palkataan työntekijöitä.

Käsiteltävät asiat:
Käsittelemme puolen päivän mittaisen webinaarin aikana työlainsäädännön ja työehtosopimuksen keskeisimpiä säännöksiä. Kurssin tavoitteena on tehdä eri käsitteet ymmärrettäviksi ja antaa sitä kautta valmiudet solmia työsuhde ja johtaa työtä. Kurssi soveltuu perustaksi myös muille liiton tarjoamille työsuhdekoulutuksille.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Eveliina Svinhufvud.

Webinaari/hybridi:
Kurssi pidetään webinaarina, mutta voit halutessasi osallistua siihen myös paikan päällä MaRan toimistossa, Merimiehenkatu 29, Helsinki.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (25.8.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.