Työsuhdetietoa huvipuistoille

Perustietopaketti työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä


Tapahtuman päivämäärä: 

10.05.2022  - 10.05.2022

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Helsinki

Hinta: 

Jäsenhinta 295 € + alv 24 %, normaalihinta 485 € + alv 24 %, webinaari jäsenhinta 295 € + alv 24 %, webinaari normaalihinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

09 6220 200 Anne Viitanen

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

03.05.2022 16.00.00

Miten työsuhteen ehdot määräytyvät, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on? Entä miten työaika määräytyy ja millaisia mahdollisuuksia työaikaa on järjestellä yrityksen tarpeita vastaavaksi? Miten toimitaan kun työntekijä sairastuu tai jää pois työstä? Mitäpä jos kaikki ei menekään niin kuin piti?   

Tule kuulemaan perustietopaketti huvi-, teema- ja elämyspuistoissa noudatettavista työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä. Koulutus pohjautuu alalla noudatettavaan huvi-, teema ja elämyspuistoja koskevaan työehtosopimukseen sekä muiden työsuhteisiin liittyvien keskeisten säännösten tuomiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Päivän aikana käydään läpi tiivistetysti läpi työsuhteen elinkaari sen alusta loppuun. Tavoitteena on, että osallistuja saa työsuhteeseen liittyvät perustiedot uuden työntekijän palkkaamisesta aina työsuhteen päättymiseen asti.

Kurssipaikka:
Kurssi järjestetään täällä ja webinaarina.

Kenelle:
Koulutus soveltuu huvi- teema ja elämyspuistoissa työskenteleville esimiehille, henkilöstöasioita jo hoitaville sekä niihin tehtäviin siirtyville henkilöille.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Tuuli Saramo.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (3.5.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.