Lomalle!

Opi vuosiloman ansaintaan sekä vuosilomapalkan ja -korvauksen laskentaan liittyvät periaatteet.


Tapahtuman päivämäärä: 

19.03.2024  - 19.03.2024

Tapahtuman ajankohta: 

12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: 

Webinaari

Hinta: 

Jäsenhinta 149 € + alv 24 %, Normaali hinta 295 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

11.03.2024 23:00:00

Tehokkaalla iltapäivän mittaisella kurssilla opit vuosiloman ansaintaan sekä vuosilomapalkan ja -korvauksen laskentaan liittyvät periaatteet erityisesti marava-alalla. Koulutuksessa käsitellään myös työntekijän oikeutta vuosilomaa täydentäviin lisävapaapäiviin pitkään jatkuneen sairaudesta, tapaturmasta tai kuntoutuksesta johtuneen poissaolon vuoksi. Lisäksi perehdymme vuosiloman antamiseen liittyviin säännöksiin.

Kenelle:
Koulutustilaisuus on tarkoitettu yrittäjille, esihenkilöille, henkilöstöpäälliköille ja muille henkilöstöasioista vastaaville henkilöille.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Eveliina Svinhufvud.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (11.3.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.