MaRan pitkäaikainen työntekijä, koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Anne Viitanen (kuvassa oikealla) jää ansaitulle eläkkeelle tänä kesänä.

Hän saapui MaRan edeltäjään HRY:hyn jo vuonna 1979 ja on työskennellyt mara-alan työnantajajärjestössä lähes koko uransa ajan. Matkan varrelle mahtuu muutaman vuoden rupeama Helsinki-Finland Congress Bureaussa 90-luvun taitteessa. Anne Viitanen on työskennellyt MaRassa useissa eri tehtävissä, ja koulutusasioiden pariin hän siirtyi vuonna 2003.

Anne Viitasen tehtävässä jatkaa Heli Uusnäkki (toinen oikealta), joka on nimitetty MaRan jäsen- ja tapahtumakoordinaattoriksi kesäkuun alusta alkaen. Heli Uusnäkki on työskennellyt MaRassa aula- ja asiakaspalvelussa seitsemän viime vuotta. Uudessa tehtävässään hän on tiiviisti yhteydessä jäseniin hoitaen jäsenrekisteriä ja keräten vuositietoilmoituksia. Toimenkuvaan kuuluvat myös MaRan kokousten, koulutusten ja tapahtumien järjestäminen sekä toimitusjohtajan assistentin tehtävät.

MaRan uudeksi aula- ja asiakaspalvelijaksi on nimitetty Petra Piensoho (vasemmalla) kesäkuun alusta alkaen. Hän siirtyy tehtävään Restamarkin myyntineuvottelijan paikalta. Aulapalvelussa Petra Piensoho hoitaa muun muassa MaRan puhelinvaihdetta ja postituksia sekä järjestää kokoustarjoiluja.

MaRassa ja Restamarkissa on aloittanut myös uusia työntekijöitä. Ida Aalto (toinen vasemmalta) on toiminut Restamarkin varastotyöntekijänä vuodenvaihteesta lähtien. Hän huolehtii tuotevarastosta, kuormien purusta sekä tavaroiden pakkaamisesta ja lähettämisestä. Restamarkiin Ida Aalto siirtyi Powerilta. Koulutukseltaan hän on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. 

Laura Immonen (kuvassa keskellä) aloitti työnsä MaRan uutena reskontran hoitajana toukokuun alussa. Hänen päätehtävänään on laskutusasiat. Ennen MaRaan siirtymistään Laura Immonen on työskennellyt vastaavissa tehtävissä rakennusalalla. Hän on koulutukseltaan matkailun liikkeenjohdon restonomi, joten kokemusta on myös mara-alalta. Hän on työskennellyt muun muassa hotelleissa useissa Euroopan maissa.