Työsuhdetiedon perusteet huvi-, teema- ja elämyspuistojen esimiehille

Perustietopaketti huvi- teema ja elämyspuistoissa noudatettavista työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä.


Tapahtuman päivämäärä: 

05.05.2020  - 05.05.2020

Tapahtuman ajankohta: 

09:00 - 13:00

Tapahtumapaikka: 

MaRan toimisto, 3.krs, Merimiehenkatu 29, Helsinki

Hinta: 

Jäsenhinta 175 € + alv 24 %, normaalihinta 295 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

09 6220200/Anne Viitanen

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

27.04.2020 16.00.00

Miten työsuhteen ehdot määräytyvät, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on? Entä miten työaika määräytyy ja millaisia mahdollisuuksia työaikaa on järjestellä yrityksen tarpeita vastaavaksi? Miten toimitaan kun työntekijä sairastuu tai jää pois työstä? Mitäpä jos kaikki ei menekään niin kuin piti?   

Tule kuulemaan perustietopaketti huvi- teema ja elämyspuistoissa noudatettavista työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä. Koulutus pohjautuu alalla noudatettavaan huvi-, teema ja elämyspuistoja koskevaan työehtosopimukseen sekä muiden työsuhteisiin liittyvien keskeisten säännösten tuomiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Päivän aikana käydään läpi tiivistetysti läpi työsuhteen elinkaari sen alusta loppuun. Tavoitteena on, että osallistuja saa työsuhteeseen liittyvät perustiedot uuden työntekijän palkkaamisesta aina työsuhteen päättymiseen asti.

Koulutus on suunnattu erityisesti uusille työnjohtotehtävissä toimiville henkilöille, mutta toimii myös kertauksena työsuhdeasioiden parissa työskenteleville esimiehille.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Tuuli Saramo.

Kurssipaikka:
Kurssipaikka sijaitsee täällä.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (27.4.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.