Työsuhdetiedon peruskurssi huvi-, teema ja elämyspuistojen esimiehille

Perustietopaketti työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä


Tapahtuman päivämäärä: 

11.05.2021  - 11.05.2021

Tapahtuman ajankohta: 

10:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: 

Webinaari

Hinta: 

Webinaari jäsenhinta 295 € + alv 24 %, Webinaari normaalihinta 485 € + alv 24 %

Lisätietoja: 

Sähköposti: 

tilaisuudet@mara.fi

Ilmoittaudu viimeistään: 

07.05.2021 00.00.00

Miten työsuhteen ehdot määräytyvät, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on? Entä miten työaika määräytyy ja millaisia mahdollisuuksia työaikaa on järjestellä yrityksen tarpeita vastaavaksi? Miten toimitaan kun työntekijä sairastuu tai jää pois työstä? Mitäpä jos kaikki ei menekään niin kuin piti?   

Tule kuulemaan perustietopaketti huvi- teema ja elämyspuistoissa noudatettavista työsuhteeseen liittyvistä keskeisistä määräyksistä. Koulutus pohjautuu alalla noudatettavaan huvi-, teema ja elämyspuistoja koskevaan työehtosopimukseen sekä muiden työsuhteisiin liittyvien keskeisten säännösten tuomiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Päivän aikana käydään läpi tiivistetysti läpi työsuhteen elinkaari sen alusta loppuun. Tavoitteena on, että osallistuja saa työsuhteeseen liittyvät perustiedot uuden työntekijän palkkaamisesta aina työsuhteen päättymiseen asti.

Webinaari:
Kurssi järjestetään webinaarina.

Kenelle:
Koulutus soveltuu huvi- teema ja elämyspuistoissa työskenteleville esimiehille, henkilöstöasioita jo hoitaville sekä niihin tehtäviin siirtyville henkilöille.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii MaRan lakimies Tuuli Saramo.

Peruutukset:
Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (31.3.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 2 päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. MaRa ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa MaRa ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.