airbnbalkoholialkoholimatkailualkoholituontialkoholiveroalkuperäalustatalousanniskelupassiansiokehitysapurahaararpalaislakiarvonlisäverobarometricateringdigitalisointiedunvalvontaEduskuntavaalitekelintarvikkeetelämysenergiaenergianeuvontaenergiatehokkuusfestivaalitHaaga-Heliahallitushallitusohjelmaharjoitteluhenkilöliikennetasehiihtokeskuksethotrechygieniapassihävikkihävikkiviikkojakamistalousjohtaminenjäsenohjejäsenyysjätevesijätevesiasetuskaivoksetkaivostoimintakameravalvontakansainvälinen matkailukestävä gastronomiakesäkesäaikakesämyyntikesätyökiertotalouskilpailukokouksetkolmikantakongressitkorttimaksutkotimarkkinatkoululaisetkoulutuskulttuurimatkailukyselyLAB8lahjakorttilakimieslakkolasitalolatauspisteetlausuntolihaliikenneasematLisätty todellisuusLisätty todellisuus matkailulomalukeluomuLuontomatkailulähiruokamajoitusmaksupalveludirektiivimaravamatkailumatkailujärjestömatkailutilinpitomatkailuvientimatkustajatuontimatkustustasenimitysNordic Gourmetnuoretohjelmakokonaisuusoivaosakepääomaosakeyhtiöosakeyhtiölakipalkankorotuspalkintopalkkapalvelujen kehittäminenpalvelumuotoilupalvelumuotoilun työkalupakkipalvelumuotolun menetelmätparas hintapelaaminenpeliautomaatitpelipöytäpoissaolopoliittinen lakkoPSD2rahapeliautomaatitrahastoravintolatrekrytointiruokahävikkiRuokarekkaruukkisaaristosairauslomaSensoriteknologiastipendirahastosuhdannebarometrisuhdanteetsähköautotsääntelyTAKtaloustalviaikatapahtuma- ja kokoustoimialatapahtumatTEMterveellisyystienvarsimainontatietosuoja-asetustilastotTrendit 2019Trendit ja megatrendittullitunnistekooditupakkatupakkalakiTurvallisuustutkimustutustu työelämään ja tienaatyöehtosopimustyöllisyystyömarkkinaosastotyömarkkinattyöpaikattyösuojelutyötaistelutyöturvallisuustyövoimapulavaalitvahva tunnistautuminenvalmisteverovalviraVeikkausvenäläisetveroverotusvetovoimaviisumivirtuaalitodellisuusvitriinivrvuosilomavuosilomalakivähittäismyyntixrympäristönsuojeluympäristönsuojelulakiYrittäjyysyöpymiset

Avainsanat

Ravintola Nolla elää täydellisessä kiertotaloudessa

Pohjoismaiden ensimmäinen jätteetön eli zero waste -periaatteella toimiva ravintola yhdistää fine dining -tyylisen lähi- ja luomuruoan, rennon ilmapiirin ja kestävän kehityksen.