Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Vitriini

Vitriini on arvostettu matkailu- ja ravintola-alan ammattilehti, joka on suunnattu yrittäjille ja liikkeenjohdolle. Vitriini kertoo matkailu- ja ravintola-alasta bisneksenä. Kirjaudu jäsentunnuksilla ja siirry Vitriinin näköislehteen kantta klikkaamalla.

 

Satu Tiivola on nostanut alan arvostusta taiteen kautta

– Alalla on vielä pari vaikeata vuotta edessä, mutta sen jälkeen alkanee hidas nousu, mittavan elämäntyön hotelli- ja ravintola-alan yrittäjänä tehnyt kauppaneuvos Satu Tiivola arvioi.

Porvoon lähellä olevasta Haikosta upean kartanohotellin rakentaneen Tiivolan mukaan taiteella on ollut suuri vaikutus yrityksen liiketoimintaan ja koko alaankin.

 

MIKÄ KESÄ!?

Eri puolilla Suomea toimivat yritykset kertoivat Vitriinille, miten kylmä kesä vaikutti kassakoneen kilinään. Sesonkiaan käyvät läpi ravintola Makasiini, Ruisrock, Linnanmäki, kesähotelli Karelia-Park, Kokkola-Camping, Destination Lapland sekä Ruka Adventures.

 

Matkailu Pohjoismaissa kasvaa

Matkailu Pohjoismaissa on kokonaisuutena ollut viime vuosikymmenten menestystarina, mutta nyt Suomi matelee omassa luokassaan naapureiden matkailun jatkaessa kasvuaan. Naapurimaita korkeampi kustannusten ja verojen nousu ovat nostaneet hinnat meillä liian kalliiksi suhteessa kilpailijoihin.

 

Ei pelkkää levynpyöritystä

Ravintoloitsijoiden perustaman ohjelmatoimisto Popmasterin dj:t ja karaokejuontajat eivät linnoittaudu soittimensa taakse vaan osallistuvat ravintolatöihin.

Päivitetty 25.09.2015

Yhteistyökumppanit