Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Vähennä ruokahävikkiä -opas julkaistu

13.08.2012


Pohjoismaiden ministerineuvosto on julkaissut Vähennä ruokahävikkiä - Ympäristöystävällisen ja kannattavan ruokatalouden oppaan. Opas antaa käytännön neuvoja ja vinkkejä eri suurtaloustyypeille – aina suurista hotelliketjuista ja pienistä perheravintoloista erilaisiin työmaaruokaloihin ja catering-toimintaan.

Opas neuvoo käytännön esimerkein, kuinka suurtaloudet voivat ehkäistä ja vähentää ruokahävikkiä. Oppaassa kerrotaan, kuinka voit vähentää pois heitettävän ruoan määrää ja saada aikaan säästöä sekä oman yritystoimintasi että ympäristön osalta. Saat myös neuvoja työn organisoimiseksi ja työntekijöiden motivoimiseksi ehkäistäksesi ruokahävikkiä.

Tavoitteena on, että kaikki alalla työskentelevät voisivat käyttää opasta ja saada ideoita omaan työhönsä ruokahävikin ehkäisystä.

Lataa opas tästä

Lisätietoja aiheesta: Pohjoismaiden ministerineuvosto


Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake