Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Tarvitaanko salaattien vitriinimyyntiin prosessikuvaus?

Olen kahvilayrittäjä pääkaupunkiseudulta. Erityisesti lounasaikaan laitan vitriinin täyteen erilaisia täytettyjä patonkeja ja salaatteja. Ne menevät hyvin kaupaksi eivätkä aina riitäkään. Nyt kuitenkin terveystarkastaja huomautti tuotteiden säilyttämistä koskevista omavalvontakirjauksista.  Omavalvonnassa meidän tulee kuulemma kuvata prosessit säilytyslämpötilojen ja säilyvyysaikojen varmistamiseksi. Ilman kunnollisia prosessikuvauksia arvosanamme putoaa oivallisesta hyvään. Mitä ihmettä? Kaikki tuotteet ovat takuulla tuoreita, hyvä kun ehdimme valmistaa niitä siinä tahdissa kuin menekki vaatisi. Eikö riitä, että kerromme tämän tarkastajalle suullisesti? Näkeehän hän menekin itsekin.

Päivitetty 10.08.2015

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake