Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Horeca-rekisteri kerää tärkeitä tietoja ravintolasi toiminnasta

23.08.2013


Taloustutkimuksen yhteistyössä MaRan kanssa toteuttamaa Horeca-rekisteriä aletaan päivittää elokuussa. Rekisteriin kootaan tiedot kaikista Suomessa toimivista yksityisen ja julkisen sektorin kahviloista ja ravintoloista.

Jäsenyritystemme apu tietojen saamiseksi on tärkeää.
Rekisteriä käytetään MaRan edunvalvonnan tukena, tutkimusten lähderekisterinä, Horeca-alan tilastotietojen lähteenä sekä elintarviketeollisuudessa mm. reittiohjelmien ja jakelun suunnittelussa sekä markkinoinnissa. Yhteystietojen lisäksi rekisteriin kerätään tietoja mm. keittiötyypistä, annosmääristä ja asiakasmääristä.

Taloustutkimuksen haastattelijat ovat yhteydessä suoraan ravintoloihin elo-lokakuun aikana tarkistaakseen ravintoloiden rekisteritiedot. Rekisteri on MaRalle ja koko elintarvikealalle erittäin tärkeä tietolähde Horeca-sektorista, ja vain kattavien ja täsmällisten tietojen avulla on mahdollista seurata alan muutoksia.

Toivomme kaikkien jäsenyritystemme yhteistyötä rekisteritietojen päivityksessä. Kiitokset avustanne jo etukäteen.

Lisätietoja: ekonomisti Jouni Vihmo, puh. 09 6220 2037


Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake